Zoom samen uit!

Een lokale en duurzame borrel zomerborrel

Zomer

Zomerborrel met collega's

Na maandenlang je collega’s op Zoom* gezien te hebben is het wel weer eens tijd voor iets dat echt voelt!

Geef jouw collega’s, cursisten, deelnemers of partners een beetje extra waardering. Zoom samen uit! Geniet samen van een hapje, een drankje, een zomers cadeau. Even samen uitzoomen van het harde werken en genieten van een ontspannen moment met elkaar. Zoom samen uit! zomerborrel

Altijd corona-proof. In sommige gevallen met een fysieke ontmoeting en anders online of via Zoom*.

*Microsoft Teams, Skype, Whereby, Facetime, Jitsi, Hangouts, Whatsapp, Messenger etc.

klsjdajsdhaksjdhasj

Aandacht en waardering

Een verrassend, origineel en persoonlijk teamuitje. Een heerlijke zomerborrel waarbij je in een ontspannen sfeer met elkaar kunt eten en drinken. Elkaar echt even spreken, zien en aandacht geven.

Het zomerborrelpakket boordevol lokale duurzame producten. We versturen de pakketten naar individuele adressen of naar een centrale plek. Altijd corona-proof dus.

Doe wat extra!

Iedereen kan het pakket thuis ontvangen, maar denk ook eens aan het park. Of verzamel op verschillende locaties in kleine groepen en ga dan samen online.

Voor extra teambuilding kun je ook een Lekker Lachen workshop, pubquiz, kookworkshop, toekomstvoorspeller of het bureau door teambuildingspel bijboeken. Wat jouw team nodig heeft, regelen wij!

#supportlocal

Bij Zoom samen uit! bieden we lokale, duurzame producten. Van ondernemers die hart voor hun producten en de wereld hebben.

Zo steun je lokale ondernemers en leer je nieuwe producten kennen. Niets is lekkerder dan een lokaal gebrouwen koud biertje of duurzaam geproduceerde chips.

Testimonial Image

"We gaan door! Rotterdam gaat door. De horeca gaat door. Al je medewerkers gaan ook al maanden door. Tijd om ze een beetje waardering te geven voor al het harde werken! Tijd om weer samen te proosten!"

door,
bureau door

De pakketten

Zoom samen uit! heeft verschillende pakketten en je kiest zelf het pakket dat bij je bedrijf past. Je kunt op een door ons geselecteerde bijzondere buitenlocatie borrelen of op je eigen kantoor. Wij zorgen dat jullie pakketten daar voor je aanwezig zijn. Kies je ervoor om elkaar online te ontmoeten? Dan zorgen we ervoor dat alles op tijd bij medewerkers thuis arriveert. Zo ontvangt iedereen altijd een leuke verrassing en een bijzondere ervaring!

Petite

klsjdajsdhaksjdhasj

Je pakket bestaat uit een lokaal hapje en drankje, alles is mooi ingepakt en bevat een kleine blijvende verrassing voor elke medewerker. We brengen de pakketten op de locatie waar jullie gaan borrelen of verzorgen de verzending als jullie online samenkomen.

Vanaf €15,00 per persoon (excl. verzenden)

Medium

klsjdajsdhaksjdhasj

Je ontvangt het zomerborrelpakket thuis of op locatie. In het pakket zitten diverse hapjes en drankjes, het bevat een zomers cadeau! Daarnaast verzorgen we in overleg met jullie een activiteit om samen online of op locatie te doen.

Vanaf €20,00 per persoon (excl. verzenden)

Grande

klsjdajsdhaksjdhasj

Jullie medewerkers ontvangen thuis of op locatie een Grande zomerpakket. Hapjes, drankjes, een zomers cadeau en een activiteit om samen te doen. Daarbij verzorgen wij via jullie alle communicatie vooraf en achteraf, zo krijg je iedereen enthousiast en betrokken.

Vanaf €27,50 per persoon (excl. verzenden)

We hebben verschillende mogelijkheden uitgedacht, maar kijken vooral graag met jullie samen naar een aangepast gepast aanbod binnen jullie wensen en budget. We kunnen bijvoorbeeld ook jullie eigen promotiemateriaal in de pakketten verzenden of op verzoek iets anders toevoegen.

Gun je collega's een zomerbreakout!

Zullen we samen Zoomen?

De zomerse oppepper van 2020

De Zoom samen uit! zomerborrel is een activiteit die je voor veel doeleinden in kan zetten en die ook veel voordelen oplevert.

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie doe ik dit?

  • Een team of een afdeling als teambuildingactiviteit
  • Als leuke afsluiting van je online event, training, webinar of bijeenkomst
  • Als cadeau om alle medewerkers te bedanken
klsjdajsdhaksjdhasj

Wat geef ik?

  • Een pakket boordevol duurzame, lokale producten van gepassioneerde ondernemers
  • Persoonlijke waardering voor de ontvangers van het pakket
  • Hernieuwde energie voor een team of je deelnemers tijdens dit bijzondere jaar
klsjdajsdhaksjdhasj

Wat levert het op?

  • Leuke gesprekken, een gezellige activiteit die je samen kunt doen
  • Een vernieuwde dynamiek tijdens (online)werkzaamheden
  • Een hechtere groep die de komende tijd weer samen aan de slag gaat

De zomer duurt nog:

Fijne Feestdagen!

Naast de Zoom samen uit! zomerborrel organiseren we ook een heel tof evenement rond de feestdagen in december. We bedachten een festival waar je een kerstpakket uitzoekt bij lokale ondernemers op een kerstmarkt. Een kerstpakket en kerstborrel in één. Zoek het samen uit!