Brook Preloader

Samen duurzaam kerst vieren

Een verrassend, origineel, persoonlijk & uniek kerstevenement voor iedereen in je organisatie!

Bekijk onze kerstpakketten en bereken wat het voor jullie bedrijf kost
Op de Zoek het samen uit! Kerstmarkt komen medewerkers zelf hun kerstpakket uitkiezen. Maar wat zit er dan in deze kerstpakketten en wat kost het? Natuurlijk bepalen jullie zelf de hoogte van het bedrag voor het kerstpakket. We hanteren een vanaf prijs van €35,- per persoon voor het kerstpakket. Zo weten we zeker dat alle medewerkers voldoende keuze hebben om iets moois uit te zoeken.
Natuurlijk krijgt iedereen ook iets lekkers te eten en drinken. We hebben verschillende opties voor onze cateringpakketten. Van klein tot superuitgebreid. Het kleinste pakket start bij €24,- per persoon, maar klein is het zeker niet! Op deze pagina vindt je meer informatie en bereken je eenvoudig jullie eerste offerte met de offertetool!

Staat jouw wens er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar info@bureaudoor.nl, dan komen we er wel uit!

3J4A3640 kopie

Het kerstpakket

Het bedrag van het kerstpakket bepalen jullie zelf. Er is in ieder geval altijd voldoende keuze voor iedereen. Bij binnenkomst ontvangt iedereen een tas met daarin een gouden envelop. Deze envelop is gevuld met pieken. Elke piek staat voor één euro. Er staan 15 verschillende lokale ondernemers op de kerstmarkt die voor verschillende prijzen producten meenemen. Zo vult iedereen hun eigen tasje met een heleboel kleine cadeaus of juist een groot geschenk voor zichzelf. Er is voor ieder wat wils!

Eten & drinken

Op de kerstmarkt wil je natuurlijk ook lekker eten en drinken. We hebben 3 cateringpakketten samengesteld. Het kleinste pakket is zeker voldoende, maar hoe groter het pakket hoe uitgebreider en feestelijker de keuzes!

Wil je als bedrijf helemaal uitpakken en alle drankjes van te voren afkopen, stuur dan een mailtje naar info@bureaudoor.nl.

Pakket S

Klein maar fijn!
Verschillende salades, brood met smeersels, een warme kop soep en hartige snacks.
Plus voor iedereen een alcoholvrij kerstdrankje.
€24,- p.p.

Pakket M

De middelste, maar niet gemiddeld!
Naast alles uit pakket S krijgt iedereen ook een verse oliebol en een heerlijke pizza slice uit de steenoven.
Plus voor iedereen natuurlijk het alcoholvrij kerstdrankje.
€32,50 p.p.

Pakket XL

Een echte uitpakker!
Alles uit pakket M uitgebreid met warme en vers bereide vega buns van de barbecue.
Plus voor iedereen een alcoholvrij kerstdrankje.
€45,- p.p.

Dranken

Het tijdstip, de medewerkers en het budget hebben invloed op het aantal drankjes dat je wil afnemen. Daarom kies je dat zelf! De drankjes kosten €3,50 per stuk en jullie bepalen hoeveel drankjes per persoon je wil afnemen.
3J4A3739 kopie

Extra leuk

Eten, drinken, het kerstpakket, alles op een plek goed geregeld. Maar jullie kerstuitje kan misschien nog wel wat extra’s gebruiken! We hebben een aantal dingen die het kerstevenement net dat beetje extra geven:
  • Thank you for the music: We boeken voor jullie een leuke DJ, regelen een silent disco vol kerstknallers, een ontvangst door het kerstkoor met klassiekers of hebben jullie zelf gouden keeltjes? Dan staat de kerstkaraoke voor jullie klaar!
  • Let me entertainment: Hoe gaan jullie het nieuwe jaar in? We hebben de Fortune Fairies die jullie toekomst kunnen voorspellen, de Complimentenmeisjes die je met een glimlach het nieuwe jaar in laten gaan en de nagelstylistes die je laten shinen!
  • Picture this: Wil je jullie kerstevenement vastleggen? Of wil je dat mensen zelf hun herinnering vastleggen (en meenemen)? We regelen een foto- of videograaf, zorgen voor photo- of videobooth, helemaal in sfeer aangekleed!
  • Keep the soul alive: Heb je het heel druk in die periode, wij verzorgen het complete proces van uitnodigen, inclusief leuk kerstkaartje thuis, bezoekersregistratie, intranetartikelen of nieuwsbriefitems.

Meer informatie of een compleet kostenplaatje nodig

3J4A3463
3J4A3701
3J4A3621