Brook Preloader

Kosten

Op de Zoek het samen uit kerstmarkt kom je samen met collega’s je kerstpakket uitzoeken bij onze lokale ondernemers en tegelijk geniet je van een kerstborrel of eindejaarbijeenkomst. Twee gezellige evenementen in één beleving, op een sfeervol aangeklede kerstmarkt.

De kosten voor dit event bereken je eenvoudig met de offertetool rechts op deze pagina.

Scroll door de verschillende extra mogelijkheden en samen maken wij een event op maat voor jouw bedrijf.

Wanneer

De kerstmarkt vindt plaats op 9, 13, 14, 15 en 16 december 2021.
Per dag worden er drie tijdsslots verdeeld:

12.00 uur – 14.30 uur

Een kerstbrunch

15.30 uur – 18.00 uur

Een vroege kerst borrel

19.00 uur – 21.30 uur

Een kerstborrel

We hanteren een minimum aantal van 300 bezoekers en maximaal 600 bezoekers per tijdsslot. In de ‘weten wat dit kost’ tool aan de rechterkant vul je het aantal medewerkers van jouw organisatie in. Vul je meer dan 600 medewerkers in, kun je automatisch meer dagen en tijdsslots aanvinken.

Heeft jouw bedrijf of organisatie minder dan 300 medewerkers? Stuur ons dan even een mail op info@bureaudoor.nl of bel Mariska of Marjon. We kunnen je wel ontvangen en een offerte geven, maar niet via de tool hiernaast

Het kerstpakket

Als bedrijf bepaal je zelf de hoogte van het bedrag voor het kerstpakket met een vanaf prijs van €35 per persoon. Zo weten we zeker dat alle medewerkers voldoende keuze hebben om iets moois uit te zoeken. In de ‘weten wat dit kost’ tool maak je een keuze voor een pakket. Staat jouw wens er niet tussen? Stuur dan een mailtje naar  info@bureaudoor.nl, dan komen we er wel uit!

 

De kerstborrel

Bij een kerstmarkt hoort natuurlijk ook voldoende lekker eten en drinken. We hebben 3 pakketten voor jullie samengesteld om uit te kiezen. Voor alle pakketten geldt, er is voldoende eten en drinken aanwezig, maar hoe groter het pakket hoe uitgebreider en feestelijker de keuzes. Wil je als bedrijf helemaal uitpakken en alle drankjes van te voren afkopen, stuur dan een mailtje naar info@bureaudoor.nl

Pakket S

€ 24,00

Pakket M

€ 32,50

Pakket XL

€ 45,00
Pakket S

Het kleinste pakket bestaat uit verschillende salades, brood met smeersels, een warme kop soep en hartige snacks. Gedurende de hele shift is er; water, koffie en thee en kun je kiezen tussen glühwein of een warme chocomelk.

Pakket M

Het middelste pakket pakt net iets kerstiger uit. Naast alle producten uit het S pakket voegen we hier een toe: een oliebol voor iedere bezoeker en een heerlijke pizza slice uit de sfeervolle open steenoven. Naast water, thee, koffie, glühwein of chocomelk, kies je bij dit pakket nog een drankje naar keuze aan de bar.

Pakket XL

Dit is een echt feestpakket. De producten uit het M pakket worden verder uitgebreid met warme en vers bereide vlees en vega buns van de barbecue

Naast water, thee, koffie, glühwein of chocomelk, kies je bij dit pakket nog 2 drankjes naar keuze aan de bar en serveren we een feestelijke kerstcocktail bij het vuur.

Weten wat dit kost?

Hieronder kun je het berekenen

Kijk snel hier

Dankje! Wij komen snel bij je terug.

Werknemers

Minimum 50

Minder dan 50 werknemers? Stuur ons dan een mail.

Maak een keuze om door te gaan

Volgende stap

Kerstpakket

Ander bedrag mail ons (minimum 35 euro)
Maak een keuze om door te gaan

Volgende stap

Catering

Het kleinste pakket bestaat uit verschillende salades, brood met smeersels, een warme kop soep en hartige snacks. Gedurende de hele shift is er; water, koffie en thee en kun je kiezen tussen glühwein of een warme chocomelk.

Het middelste pakket pakt net iets kerstiger uit. Naast alle producten uit het S pakket voegen we hier een toe: een oliebol voor iedere bezoeker en een heerlijke pizza slice uit de sfeervolle open steenoven. Naast water, thee, koffie, glühwein of chocomelk, kies je bij dit pakket nog een drankje naar keuze aan de bar.

Dit is een echt feestpakket. De producten uit het M pakket worden verder uitgebreid met warme en vers bereide vlees en vega buns van de barbecue Naast water, thee, koffie, glühwein of chocomelk, kies je bij dit pakket nog 2 drankjes naar keuze aan de bar en serveren we een feestelijke kerstcocktail bij het vuur.

Wil je open bar of drank op afkoop? Kan ook! Mail ons.
Maak een keuze om door te gaan

Volgende stap

Extra's

Naar wens bij te boeken (bekijk uw prijs door een extra te selecteren)


Een lief en feestelijk complimentenmeisje verwent de gasten met een oprecht en persoonlijk compliment


Kerstkaraoke met host, gevarieerde nummers en props


Groovy (kerst) tunes


Een filmpje of 80 foto's van de kerstborrel van uw bedrijf


Polaroid meiden of photobooth


Nagelstylistes, inlcusief nagellak voor feestelijke kerstnagels.


Een Rotterdams koor verzorgd kerstliederen


Toekomstvoorspellen, tarotkaarten of persoonlijke kerstwens


Persoonlijke kaart thuis gestuurd voor iedere medewerker, uitnodigingen, mailings, artikelen intern en extern

Maak een keuze om door te gaan

Volgende stap

Gewenste datum

We werken met verschillende tijdsslots. Ieder tijdsslot kan maximaal 600 personen aan.
Verwacht je meer dan 600 medewerkers, kies dan 2 of meerdere slots (afhankelijk van aantal medewerkers)
Maak een keuze om door te gaan

Volgende stap

Organisatiekosten

Jouw prijs is:

Leuk dat je het samen met ons wil uitzoeken!

Stuur deze offerte naar je eigen e-mail zodat je hem rustig met je collega’s kunt overleggen.
Zullen we daarna met elkaar even bellen of mailen?

Overzicht

Beschrijving Informatie Aantal Prijs
Korting:
Totaal:

Stuur mij de offerte

Extra leuk

Naast een kerstmarkt met divers aanbod van verschillende lokale ondernemers en een hapje en een drankje, biedt Zoek het samen uit! verschillende mogelijkheden op maat. Van het organiseren van de interne communicatie tot het houden van een silent disco.

Vergeet ook zeker niet jouw gewenste extra’s zijn aan te vinken in de ‘weten wat dit kost’ tool

Medewerkerscommunicatie

Om ook het proces van het informeren en enthousiasmeren van jullie medewerkers van jullie over te nemen kunnen wij dit totale traject voor jullie uit handen nemen. In de 6 weken voor het event zullen we op verschillende manieren met de medewerkers communiceren, namelijk:

  1. Iedere medewerker ontvangt een persoonlijke kaart op zijn/haar thuisadres waarin we de Zoek het samen uit! Kerstmarkt aankondigen. Voor deze kaart verzorgen wij het ontwerp, de tekst en de verzending. Van jullie hebben we alleen de adressen nodig
  2. Drie e-mailings met teasers, concrete informatie en de registratielink. Voor de registratie richten wij een systeem in speciaal voor jullie medewerkers. Vormgeving en tekst doen we uiteraard in de stijl van Zoek het samen uit!
  3. Drie artikelen voor jullie intranet. Om de medewerkers nog verder te enthousiasmeren zullen we opgemaakte artikelen aanleveren met nieuws en leuke weetjes over de Zoek het samen uit! Kerstmarkt.
€ 3500,- per bedrijf
Complimenten meisjes

Een feestelijk complimentenmeisje verwent de gasten met een oprecht en persoonlijk compliment. Op een handgeschreven kaartje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste in een persoon uitgelicht. Soms ontroerend, soms light and funny, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend.

€ 1350,- per tijdslot
DJ

Tijdens de Zoek het samen uit! kerstmarkt zullen we uiteraard zorgen voor gezellige achtergrond muziek. Wil je er een echt feestelijke dag/avond maken? Een DJ zorgt voor de nodige groovy dans tunes tijdens het shoppen.

€ 500,- per tijdslot

Met silent headphones: €10,- per headphone

Polaroid foto’s

Leg je collega’s vast op een originele en verrassende manier door de Fotomeiden. Met,- of zonder logo van het bedrijf en altijd voorzien van een uniek fotoframe. Of kies voor een photobooth uitgerust met feestelijke kerst attributen. De foto’s neem je meteen mee naar huis, maar zijn ook digitaal na te leveren. Zo kan je nog even gemelijk nagenieten.

€ 600,- per tijdsslot
Nagelstylistes

Uitgeshopt en uitgegeten? Laat je nagels al helemaal kerstproof maken door onze nagelstylistes.

€ 250,- per tijdsslot incl. materiaal
Kerstkoor

Op zoek naar een unieke binnenkomst van jouw medewerkers op de kerstmarkt? Laat ons Rotterdamse kerstkoor ze verwelkomen met de allerleukste en bekendste kerstliederen. Zo, de toon is gelijk gezet!

€ 500,- per tijdsslot
Toekomstvoorspeller, Fortune Fairy of Tarrotlezeres

Kunnen jouw medewerkers wel wat spiritualiteit gebruiken? Kerst is immers een magische periode. Zeg ons welk medium je in wilt zetten en 2022 is voor jullie al in kannen en kruiken.

€ 1350,- per tijdsslot
Foto/videograaf

Een eigen filmpje of 80 foto’s van jullie persoonlijke kerstborrel! Het jaar 2021 is er immers een om herinnerd te worden. Een blijvende herinnering aan een fantastische kerstbeleving. Je ziet immers niet iedere dag alleen maar blije medewerkers!

€ 1500,- per bedrijf
Kerstkaraoke

Zitten er tussen jullie medewerkers echte nachtegaaltjes of wordt dat alleen maar gepretendeerd? Dit is het moment om zich dan te bewijzen. Een professionele host, gevarieerde en bekende nummers en de nodige props zullen niet ontbreken op dit echte karaoke festijn.

€ 1000,- per tijdslot