Zoek het samen uit! bij de Buurvrouw

Zaterdag 21 december

Zoek het samen uit! kerstmarkt bij de Buurvrouw

Zoek het samen uit! kerstmarkt bij de Buurvrouw

klsjdajsdhaksjdhasj

Zaterdag 21 december
11.00 – 17.00 uur

Larikslaan 200
Rotterdam

Gratis entree!

Op zaterdag 21 december kan iedereen kom en genieten van de Zoek het samen uit! kerstmarkt bij de buurvrouw. Vanaf 11 uur ’s ochtends staan we voor jullie klaar met een kerstmarkt vol kramen met lokale ondernemers, hapjes en drankjes.

Een hele gezellige tijd van het jaar is weer aangebroken. De aanloop naar Kerstmis heeft iets magisch, thuis worden de kerstbomen opgezet, lichtjes stralen binnen en buiten. Het is ook een tijd om samen te genieten en elkaar wellicht een kerstcadeau te geven. Dit jaar kun je op zaterdag 21 december Bij de Buurvrouw je kerstcadeaus kopen op de gezellige kerstmarkt. Van chocolade, wijn, tassen, sokken tot sieraden, een boek of een mooie plant. Er is volop keuze bij lokale en regionale ondernemers met unieke producten. Er is  warme chocolademelk, gluhwein en er zijn lekkere hapjes verkrijgbaar. Er is voor ieder wat wils! Ga op de foto bij de photobooth of dans mee in de Silent disco.

Geniet van het ultieme kerstgevoel tijdens de Zoek het samen uit! kerstmarkt.

Warme chocolademelk - Gluhwein - Kerstcadeaus - Photobooth - Silent Disco - Knapperend vuurtje - Marshmellows - Kerstmarkt - Lokale ondernemers - Hapjes en drankjes - Voor ieder wat wils!

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj