Zoek het samen uit!

Vier kerst met je collega's

Kerstmarkt

Kerst met je collega's

Zoek het samen uit! is een echte Rotterdamse kerstbeleving. Op een sfeervol aangeklede kerstmarkt met lokale ondernemers, kom je onder het genot van een hapje en een drankje samen met je collega’s je kerstpakket samenstellen.

Geef je medewerkers aan het einde van het jaar de aandacht en waardering die ze verdienen. Een verrassend, origineel, persoonlijk en uniek evenement of kerstpakket. Een bijzonder moment om met alle collega’s, gezamenlijk dit jaar af te sluiten.

Zelf een kerstcadeau uitkiezen is leuk, samen iets uitzoeken is nog leuker!

2020 was een heel bijzonder jaar. Juist in deze tijd is het belangrijk om iedereen de aandacht te geven die ze verdienen. Dit kun je het hele jaar door doen met Zoom samen uit! Evenementen, sessies en borrels die net even anders georganiseerd zijn.

Mits alle maatregelen het toelaten organiseert bureau door in 2021 opnieuw de Zoek het samen uit! kerstmarkt. Samen met jouw organisatie kijken we wat er mogelijk is!

1 ding is zeker, hier kijkt iedereen naar uit!

klsjdajsdhaksjdhasj

Ho ho ho geen kerststress

Wil je alleen een kerstpakket? Dan stellen wij een bijzonder en uniek lokaal kerstpakket voor jullie samen! Waar nodig verzenden we dit door heel Nederland en Europa.

Met onze creatieve ideeën is er meer mogelijk dan je denkt! Dus neem vooral even contact met ons op als je een te gek voorstel wil voor je Kerstpakket.

2019 was te gek!

“Het was echt goed georganiseerd. Super gestyled en alle details klopten! We hebben hele positieve reacties ontvangen van zowel personeel als vrijwilligers.”

In 2019 organiseerden wij de succesvolle 1ste editie van Zoek het samen uit! kerstmarkt voor vier werkgevers. Bijna 2000 medewerkers kwamen samen hun kerstpakket uitzoeken. Dit deden zij bij de 14 lokale ondernemers die op onze sfeervolle aangeklede kerstmarkt stonden. Van sokken, gin, wijn, biologische olie en sieraden tot een avond bioscoop. Voor ieder wat wils!

Naast het uitzoeken van het pakket genoot iedereen van het heerlijke eten van De Buurvrouw van Talentfabriek010. Tijdens het evenement gingen collega’s met elkaar in kerstsfeer op de foto, lieten zich de toekomst voorspellen en waagden een dansje in de silent (night) disco!

 

kerst

Kerst met je collega's

Sluit 2021 feestelijk af! Onder het genot van een hapje en een drankje samen het jaar afsluiten. Ga met je collega’s op de foto, geniet van de kerstmuziek, dans in de silent disco of laat je toekomst voorspellen. Neem een warme chocomel, glühwein, koffie, biertje of alcoholvrije cocktail. En geniet van het samenzijn!

Duurzaam en lokaal

Voor je kerstpakket kies je iets dat je zelf wil, zo heb je geen verspilling of na een half jaar nog een potje onaangebroken ragout in de kast staan.Wij werken met lokale en duurzame ondernemers uit onder andere Rotterdam, Amsterdam, Denk Haag, Utrecht, Delft, Hoeksche Waard, Zuid-Holland, Noord-Holland en Utrecht. Maar we hebben ook ervaring met Duitse Kerstmarkten en producten. Er is voor ieder wat wils!

Een cadeau voor de hele organisatie

Dit bijzondere jaar wil je feestelijk afsluiten! Met persoonlijke, unieke cadeaus, bijzondere en lekkere hapjes en drankjes en een unieke sfeervolle locatie. Medewerkers waarderen onze (en dus jullie) persoonlijke benadering en oog voor details. Zo wordt een simpel kerstpakket opeens een echte beleving en een energieboost voor 2022!

Is dit de kerstborrel waar je naar op zoek bent?

Vraag nu een offerte voor jouw kerstmarkt aan!

Wij kijken uit naar de kerst! Het duurt nog: