Zoek het samen uit!

Een echte Rotterdamse kerstmarkt!

Zelf je kerstpakket samenstellen tijdens onze kerstmarkt

Geef je medewerkers aan het einde van het jaar de aandacht en waardering die ze verdienen. Een verrassend, origineel en persoonlijk kerstgeschenk, voor ieder wat wild. Zelf een cadeau laten uitkiezen is een oplossing, samen iets uitzoeken is nog leuker! Zoek het samen uit!

en tegelijk genieten van de kerstborrel

Sluit 2019 feestelijk af onder het genot van een hapje en een drankje. Ga met je collega op de foto, geniet van de kerstmuziek en de sfeervol aangeklede locatie. Neem een warme chocomel, glühwein, koffie, biertje, champagne of alcoholvrije cocktail!

op een persoonlijke en duurzame manier!

Zoek het samen uit is persoonlijk en duurzaam! Iedereen kiest wat willen, geen verspilling meer! Kies uit diverse aanbod van producten van regionale ondernemers. Er zijn zoveel interessante, lekkere en mooie producten verkrijgbaar in je directe omgeving!

Is dit het kerst evenement waar je naar op zoek bent?

Vraag nu een offerte aan!

Alles op een rijtje!

De ‘Zoek het samen uit’ kerstmarkt is het samen met collega’s uitzoeken van een kerstpakket en een kerstborrel in één beleving, op een sfeervol aangeklede binnenlocatie.

Een sfeervol aangeklede kerstmarkt op (binnen)locatie

Een sfeervolle kerstmarkt in buurttheater De Buurvrouw in Rotterdam. Lekker binnen, geen last van regen, wind en kou!

Samen met collega’s genieten van een hapje en een drankje

Tijdens het uitkiezen van je kerstpakket genieten van een kerstborrel samen met je collega’s! Kies je een warme chocomel, glühwein of koffie? Of ga voor een koud biertje of alcoholvrije cocktail!

Samen het jaar afsluiten in sfeervolle omgeving

Niet alleen je kerstpakket uitkiezen. Ook samen het jaar afsluiten! In kerstsfeer samen met je collega’s, een hapje en een drankje. Persoonlijke waardering en aandacht voor het afgelopen jaar!

Bij lokale ondernemers een kerstpakket samenstellen

Keuze uit diverse regionale producten en aanbieders van diensten. Kies meerdere kleine cadeau’s of ga voor één grote. Of doneer aan het goede doel.

Direct je kerstpakket mee naar huis nemen, geen gedoe met bezorging

Zelf uitzoeken en direct mee naar huis. Geen gedoe met levertijden of bezorgtijden. Is iemand er niet of op vakantie? Voor een kleine vergoeding stellen we een pakket samen en wordt het op locatie bezorgd.

Geen verborgen kosten of problemen met leveren of verzenden

Je weet precies wat je krijgt, we hanteren een transparant systeem. De werkgever bepaalt het budget per medewerker voor het kerstpakket en de catering en wat de extra’s zijn. Zo kun je op maat je eigen variant samenstellen.
klsjdajsdhaksjdhasj

Waar? Bij De Buurvrouw!

De Zoek het samen uit! kerstmarkt organiseren we Bij de Buurvrouw. Een sfeervol buurttheater gerund door o.a. Talentfabriek010.

klsjdajsdhaksjdhasj

Wanneer?

Op 17, 18, 19 en 20 december kunnen werkgevers met hun medewerkers bij ons op de kerstmarkt hun kerstpakket uitzoeken en tegelijk genieten van de kerstborrel.

klsjdajsdhaksjdhasj

Zoek het samen uit! kerstmarkt bij de Buurvrouw

Op zaterdag 21 december organiseren we ook een dag voor de buurt en alle andere consumenten die graag voor zichzelf of hun geliefden willen kerstshoppen in de kerstsfeer!

Zelf je kerstpakket samenstellen

 • Sokken - Alfredo Gonzales

  Rotterdam, een wereldstad, waar ook de fameuze Alfredo Gonzales is neergestreken. Living the good life. Naast de taqueria op de Goudsesingel verkoopt Alfredo ook al jaren sokken, in alle kleuren en maten. Welk paar kies jij?

 • Tassen

  Via een klein maar vertrouwd inkooppunt; handgeselecteerde modetassen. Ontworpen, gefabriceerd & ingekocht in Italië.

 • Pineut, Zeemansboter, Kaapse brouwers, Maasstroompjes

  De laatste jaren hebben steeds meer ondernemers zich toegespitst op het maken en verkopen van lokale producten. Stel een pakket samen met een lekker zelfmaak drankje van Pineut, heerlijke Rotterdamse pindakaas, een lokaal gebrouwen biertje en koekjes volgens oud Rotterdams recept!

 • Koffie - Man met bril koffie

  Prijswinnende koffie die je ook thuis kunt zetten. Paul Sharo brandt met zijn kompanen elke dag verse bonen in zijn Rotterdamse branderij en koffiebar. Daarnaast is hij ook wieler fanaat, dus pak gelijk nog een paar Man met bril koffie wielersokken mee!

 • Goed doel

  Laat je informeren over Talentfabriek010 en help direct een handje door bijvoorbeeld een deel van je pakket te doneren. Zo doe je ook iets voor een ander. Is dat geen mooie kerstgedachte?

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg

Nieuwsgierig geworden naar de pakketten en prijzen?

Meer informatie en prijzen

Wij kijken uit naar kerst! Het duurt nog:

Kerst komt al snel dichterbij, het is tijd om dit geregeld te hebben

Vraag nu een offerte aan!
Media

Door wie?
Door Bureau Door

De Zoek het samen zomerborrel is een concept van Bureau Door. Wij vinden dat iedereen gewaardeerd kan worden met een mooi kerstcadeau én een gezellige kerstborrel in een mooi aangeklede setting. Bekijk hier wat we nog meer allemaal doen.