Hoe werkt het?

Wat kost het? Hoe werkt het? Wat krijg je ervoor?

Hoe werkt het?

Hoe werkt het eigenlijk?

Als werkgever bepaal je zelf voor hoeveel geld je medewerkers een pakket mogen uitkiezen. Wij vinden dat een kerstpakket minimaal 30 euro bevat. Zo kun je altijd een leuk pakket samenstellen bij onze ondernemers. Maar meer is natuurlijk leuker! Gemiddeld wordt er tussen de 30 en 50 euro besteed op onze kerstmarkt.

Alle medewerkers krijgen een gouden envelop met muntjes ter waarde van € 1,- en € 5,- ter waarde van hun kerstpakket. Hiermee kunnen medewerkers zelf hun cadeaus voor het kerstpakket uitkiezen bij onze ondernemers. Je kunt bijvoorbeeld bij één kraam, één groot cadeau uitkiezen of verschillende kleinere cadeaus bij verschillende kramen. Je zoekt het zelf uit! Of eigenlijk, samen met je collega’s.

Er zal een divers aanbod zijn, zodat er voor iedereen altijd iets is!

Voor de catering spreken we ook een vast bedrag af. Dit kan al vanaf 12,50 euro per persoon. Zo heb je altijd een hapje en een drankje tijdens het kerstshoppen. Meer hapjes, een buffet of onbeperkt drank afnemen? Geen probleem!

Je kunt dus helemaal op maat je eigen variant samenstellen.

We denken ook met je mee met de regels van de belastingdienst.

Bijvoorbeeld:

Als werkgever wil je elke medewerker een kerstpakket van €35,- cadeau doen en de kerstborrel mag €16,50 per persoon kosten. In dit voorbeeld betaal je dan het volgende:

€ 35,- cadeau per medewerker:
+
€ 16,50 catering per werknemer
+
€ 3,50 organisatiekosten

= €55,- per medewerker

klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj
klsjdajsdhaksjdhasj

Geen stress

Verwacht geen doldwaze dagen, duwen en trekken. Op = op, kennen we niet. Alle kramen zorgen voor voldoende aanbod. Mocht iets toch onverhoopt op raken, al onze lokale ondernemers zorgen ervoor dat het cadeau van jouw keuze hoe dan ook bij je terecht komt. Zo heb je alle tijd om rustig al het aanbod te bekijken en een weloverwogen keus te maken terwijl je samen met je collega’s geniet van de kerstborrel.

Let’s talk money

Als werkgever kies je dus zelf hoeveel geld je uitgeeft aan het kerstpakket en de borrel. Wel hanteren we een minimum pakket van totaal €43,50 per persoon. €30,- euro voor het kerstpakket en €10,- voor catering en €3,50 voor de organisatie.

Hebberig geworden en zijn de munten op? Iedereen kan onbeperkt kerstpakketmunten bijkopen.

klsjdajsdhaksjdhasj

Voordelen voor jou als werkgever:

Persoonlijk

Een persoonlijke manier waarmee je medewerkers de waardering geeft die ze verdienen

Onvergetelijke beleving

Een kerstpakket én een kerstborrel in de vorm van een onvergetelijke beleving

Lokaal en duurzaam

Geld stroomt terug in de lokale economie en geeft een stimulans aan de ondernemers, waarvan er veel ook nog op een duurzame manier werken

Weerbestendig

Centrale, goed bereikbare, mooi aangeklede, weerbestendige locatie

Direct mee naar huis

Geen extra kosten of problemen met verzending

Vaste prijs

Vaste prijs per medewerker, geen kosten van eigen personeel dat naast het dagelijkse werk ook nog een evenement of kerstpakket moet regelen

Is dit het kerstevenement waar je naar op zoek bent?

Vraag nu een offerte aan