Brook Preloader

De extra leuk
opties voor
jou kerstfeest

DSCF7535 ©TITIA HAHNE

Medewerkerscommunicatie

Om ook het proces van het informeren, enthousiasmeren en registreren van jullie medewerkers zo makkelijk mogelijk te maken, kunnen wij dit totale traject voor jullie uit handen nemen. In de 6 weken voor het event zullen we op verschillende manieren met de medewerkers communiceren. 1. Iedere medewerker ontvangt een persoonlijke kaart op zijn/haar thuisadres waarin we de Zoek het samen uit! Kerstmarkt aankondigen. Voor deze kaart verzorgen wij het ontwerp, de tekst en de verzending. Van jullie hebben we alleen de adressen nodig 2. Drie e-mailings met teasers, concrete informatie en de registratielink. Voor de registratie richten wij een systeem in speciaal voor jullie medewerkers. Vormgeving en tekst doen we uiteraard in de stijl van Zoek het samen uit! in combinatie met jullie bedrijfslogo. 3. Drie artikelen voor jullie intranet. Om de medewerkers nog verder te enthousiasmeren zullen we opgemaakte artikelen aanleveren met nieuws en leuke weetjes over de Zoek het samen uit! Kerstmarkt. € 3500,- per bedrijf
3J4A3705

Polaroid foto's

Leg je collega's vast op een originele en verrassende manier door de Fotomeiden. Met,- of zonder logo van het bedrijf en altijd voorzien van een uniek fotoframe. Of kies voor een photobooth uitgerust met feestelijke kerst attributen. De foto's neem je meteen mee naar huis, maar zijn ook digitaal na te leveren. Zo kan je nog even lekker nagenieten.
3J4A3710

Complimenten meisjes

Een feestelijk complimentenmeisje verwent de gasten met een oprecht en persoonlijk compliment. Op een handgeschreven kaartje wordt zorgvuldig en met liefde het mooiste in een persoon uitgelicht. Soms ontroerend, soms light and funny, maar altijd hartverwarmend en doeltreffend.
3J4A3794

Kerstkoor

Op zoek naar een unieke binnenkomst van jouw medewerkers op de kerstmarkt? Laat ons Rotterdamse kerstkoor ze verwelkomen met de allerleukste en bekendste kerstliederen. Zo, de toon is gelijk gezet!
3J4A3732 kopie

DJ

Tijdens de Zoek het samen uit! kerstmarkt zullen we uiteraard zorgen voor gezellige achtergrond muziek. Wil je er een echt feestelijke dag/avond maken? Een DJ zorgt voor de nodige groovy dans tunes tijdens het shoppen.
3J4A3396

Kerstkaraoke

Zitten er tussen jullie medewerkers echte nachtegaaltjes of wordt dat alleen maar gepretendeerd? Dit is het moment om zich dan te bewijzen. Een professionele host, gevarieerde en bekende nummers en de nodige props zullen niet ontbreken op dit echte karaoke festijn.

Een keuze kunnen maken?