Door Wie?

Wij vinden dat iedereen gewaardeerd kan worden met een mooi cadeau én een gezellige borrel

Door wie

Wie zit er achter Zoek het Samen uit?

Marjon, Mariska, Lette en Sanne, vier professionals die al jaren met elkaar samenwerken vormen samen Bureau Door en onder de noemer Zoek het samen uit! organiseren we evenementen voor werkgevers die iets extra’s willen doen voor medewerkers.

klsjdajsdhaksjdhasj

Zoek het samen uit! kerstmarkt

De zomer is in Nederland gezellig en goed gevuld met evenementen, maar in de winter is Nederland (en Rotterdam zeker) vaak nat, winderig en grauw. Niemand gaat voor zijn lol bij windkracht 8 en regen buiten staan.

Kerst is een periode waar wij iets in zagen. We kennen het kerstpakket met nietszeggende goedkoop geproduceerde meuk die je na maanden achter in voorraadkast tegenkomt? Of die bon die je vergeten was in te wisselen en niet meer geldig is? Terwijl wel iedereen houdt van die typische Duitse kerstmarkt sfeer en zelf lokale cadeaus uitzoeken!

We bedachten een festival waar je een kerstpakket uitzoekt bij lokale ondernemers en een kerstborrel in één! Zoek het samen uit! Een echte lokale kerstmarkt!

Zoom samen uit! zomerborrel

Na de eerste succesvolle editie van de kerstmarkt in 2019 begonnen we in februari 2020 alweer aan de nieuwe editie. Helaas werd de hele wereld geveld door het coronavirus en wisten wij dat werkgevers even iets anders aan hun hoofd hadden.

We zien wel dat medewerkers toe zijn aan een break en extra aandacht op teambuilding kan in deze periode belangrijk zijn. De zomer is een natuurlijk punt in het jaar om even uit te zoomen. Uitrusten, terugkijken en opladen voor de komende maanden. Daarom bieden we nu de Zoom samen uit! zomerborrel. Coronaproof, op afstand, op een buitenlocatie of online met Zoom of een ander medium. Samen kun je er nog steeds iets leuks van maken!

Maar waarom?

Wij willen, naast ons werk voor opdrachtgevers, heel graag eigen evenementen organiseren, in onze eigen stijl. De laatste jaren is Rotterdam gegroeid, met veel leuke evenementen, festivals en markten. Wat er wordt aangeboden voor de zakelijke markt is vaak dertien in een dozijn en niet erg divers. En dat doen we bij bureau door niet.

Wij kijken naar organisaties, wie ze zijn, wat ze doen en hoe hun medewerkers zich voelen, op de werkvloer, maar ook wat ze daarbuiten leuk vinden, hoe collega’s met elkaar omgaan. Op basis daarvan bedenken we een concept en zetten dat in de markt. Samen met werkgevers bekijken we hoe we dat aanbod voor iedere organisatie uniek maken, aangepast aan specifieke wensen en budget.

Marjon

Media

Mariska

Media

Lette

Media

Sanne

Media
klsjdajsdhaksjdhasj

Waar dan?

In 2019 organiseerden wij Zoek het samen uit! in buurttheater De Buurvrouw. Samen met Voorgoed Rotterdam Impact Agency zochten we naar een bijzondere eventlocatie en een maatschappelijke partner. Zij stelden ons voor aan De Buurvrouw.

In 2020 ziet de wereld er anders uit! Daarom bekijken we op dit moment onze opties opnieuw. Aan welke maatregelen moeten we in december voldoen? Hoe kunnen we een evenement organiseren dat daarbij past? Heb jij een locatie tot je beschikking in de regio Rotterdam en wil je wel eens met ons sparren? We horen graag van je!