Zoom samen uit!

Een lokale en duurzame borrel!

Zoom samen uit!

Online evenement met duurzaam borrelpakket

Na maandenlang je collega’s op Zoom* gezien te hebben is het wel weer eens tijd voor iets dat echt voelt! Wil jij een evenement organiseren voor je collega’s, klanten of medewerkers?

Waardering met een evenement
Geef jouw collega’s, cursisten, deelnemers of partners een beetje extra waardering. Zoom samen uit! Geniet samen van evenement met een hapje en een drankje, en misschien wel een cadeau. Samen uitzoomen van het harde werken en online samenwerken. Met Zoom samen uit! kun je genieten van een ontspannen moment met elkaar, om daarna weer vol energie aan de slag te gaan!

Op maat samengesteld
Samen kijken we naar wat jullie willen ervaren of bereiken met jullie (online) evenement. Daarna stellen we een uniek en bijzonder online evenement, teambuilding of heisessie voor jullie samen. Naast het inhoudelijke of gezellige gedeelte verzorgen we altijd een hapje, drankje of verrassing bij de deelnemers thuis. Een duurzaam borrelpakket, cadeaupakket of een energiebooster.

Covid-19
Wij werken altijd Corona-proof. Nu dus veel online via Zoom, Microsoft Teams of Google Meet*. In maar in sommige gevallen kunnen we, bij versoepelde maatregelen, ook iets leuks bedenken met een fysieke Corona-proof ontmoeting.

*Skype, Whereby, Facetime, Jitsi, Hangouts, Whatsapp, Messenger, als je wil kan alles natuurlijk.

klsjdajsdhaksjdhasj

Aandacht en waardering

Een verrassend, origineel en persoonlijk teamuitje, congres, kennissessie of heisessie. Een heerlijk online evenement, waarbij je in een ontspannen sfeer met elkaar kunt eten en drinken. Elkaar echt even spreken, zien en aandacht geven.

Onze online evenementen zijn origineel, creatief en altijd naar jouw wensen samengesteld. Onze  borrelpakketten zitten boordevol lokale duurzame producten. We versturen de pakketten naar individuele adressen of naar een centrale plek. Altijd corona-proof dus.

Doe wat extra!

In deze tijden is het belangrijk om iedereen aangehaakt en gemotiveerd te houden. Wij bedenken samen met jou iets extra’s, waardoor je ook online weer iets bijzonders kunt doen.

Denk bij voorbeeld aan een Lekker Lachen workshop, een niet-in-de-pubquiz, de training Nee, jij bedankt! over online waarderen en complimenteren, de in-je-eigen-keuken-kookworkshop, en de toekomstvoorspeller (inclusief goed nieuws voor 2021).Wat jouw team nodig heeft, regelen wij!

Daarnaast verzorgen wij bij ieder online evenement een borrelpakket. Iedereen kan het duurzame borrelpakket thuis ontvangen, maar denk ook eens aan het park. Of verzamel op verschillende locaties in kleine groepjes en ga dan samen online.

#supportlocal

Bij Zoom samen uit! bieden we naast workshops, trainingen, masterclasses, heisessies en pubquizzen ook lokale, duurzame producten in onze Zoom samen uit! borrelpakketten*. Van ondernemers die hart voor hun producten en de wereld hebben.

Zo steun je lokale ondernemers en leer je nieuwe producten kennen. Niets is lekkerder dan een lokaal gebrouwen koud biertje of duurzaam geproduceerde chips.

*Kan natuurlijk net zo goed een alcoholvrij borrelpakket of een koffiepakket zijn. We hebben een uitgebreid netwerk van lokale en duurzame leveranciers en versturen in heel Nederland en Europa.

Testimonial Image

"We gaan door! Rotterdam gaat door. De horeca gaat door. Al je medewerkers gaan ook al maanden door. Tijd om ze een beetje waardering te geven voor al het harde werken! Tijd om weer samen te proosten!"

door,
bureau door

Het pakket

Zoom samen uit! heeft verschillende pakketten en je kiest zelf het pakket dat bij je bedrijf en je evenement past. Tijdens je evenement of sessie kun je genieten van een met zorg samengesteld pakket. Je kunt op een door ons geselecteerde bijzondere buitenlocatie borrelen of op je eigen kantoor. Wij zorgen dat jullie pakketten daar voor je aanwezig zijn. Kies je ervoor om elkaar online te ontmoeten? Dan zorgen we ervoor dat alles op tijd bij medewerkers thuis arriveert. Zo ontvangt iedereen altijd een leuke verrassing en een bijzondere ervaring!

We hebben verschillende mogelijkheden uitgedacht, maar kijken vooral graag met jullie samen naar een aangepast gepast aanbod binnen jullie wensen en budget. We kunnen bijvoorbeeld ook jullie eigen promotiemateriaal in de pakketten verzenden of op verzoek iets anders toevoegen.

Zoek je alleen een leuk en duurzaam borrelpakket met producten van lokale ondernemers? Supertof! Neem dan eerst even contact met ons op over het aantal en het budget.

klsjdajsdhaksjdhasj

Gun je collega's een breakout!

Zullen we samen Zoomen?

De oppepper van 2021

De Zoom samen uit! borrel is een activiteit die je voor veel doeleinden in kan zetten en die ook veel voordelen oplevert.

klsjdajsdhaksjdhasj

Voor wie doe ik dit?

 • Een team of een afdeling als teambuildingactiviteit
 • Als leuke afsluiting van je online event, training, webinar, congres of bijeenkomst
 • Het managementteam of een groep van managers en directie die iets anders willen dan de zoveelste online meeting
 • Voor klanten die je ook online wil laten kennis maken met je (nieuwe) product of dienst
 • Als cadeau om medewerkers te bedanken
klsjdajsdhaksjdhasj

Wat geef ik?

 • Een op maat samengesteld (online) evenement
 • Een pakket boordevol duurzame, lokale producten van gepassioneerde ondernemers
 • Persoonlijke waardering voor de deelnemers aan je evenement
 • Hernieuwde energie voor een team of je deelnemers tijdens deze bijzondere tijd
klsjdajsdhaksjdhasj

Wat levert het op?

 • Leuke gesprekken, een gezellige activiteit die je samen kunt doen
 • Een vernieuwde dynamiek en energie tijdens het (online) samenwerken
 • Een hechtere groep die de komende tijd weer samen aan de slag gaat

Fijne Feestdagen!

Naast de Zoom samen uit! evenementen en sessies organiseren we ook een heel tof evenement rond de feestdagen in december. We bedachten een festival waar je een kerstpakket uitzoekt bij lokale ondernemers op een kerstmarkt. Een kerstpakket en kerstborrel in één. Zoek het samen uit!